Fremhæv jeres kompetencer med en videopræsentation


En virksomhedsfilm har en hel anden gennemslagskraft end læseligt materiale samt glitrede
brochurer. Her portræteres virksomheden og dens budskaber via komplet video dokumentation.

Historien fortælles af de mennesker, der rent faktisk er en del af virksomheden. Det giver et meget bedre og langt mere levende indtryk end alle andre kommunikationsformer tilsammen. Virksomhedsfilm kan bruges af alle typer virksomheder – uanset størrelse.

Det har ingen betydning  om I er en lille virksomhed eller et større selskab, så har I kunder, investorer og andre interessenter, der skal informeres, imponeres samt inspireres. Videoproduktet vil naturligvis blive integreret på jeres hjemmeside eller udleveret til jer i det format i ønsker.

Trin 1

Vi tager en snak i telefonen om jeres projekt, jeres ideer, målgruppe. Ud fra denne snak kan vi allerede i telefonen eller på mail give jer et overslag på produktionspris incl. tidsforbrug.

Trin 2

Vi holder et møde hvor vi taler os nærmere ind på ideen med filmen og planlægger stil og indhold samt lægger en plan for projektet. Vi tager selvfølgelig hensyn til jeres ideer og ønsker .

Trin 3

Vi laver optagelserne i samarbejde med jer og redigerer 1. version som er udgangspunkt for den videre proces. I inddrages i processen undervejs og vi fortsætter indtil i er tilfredse med resultatet

Trin 4

Vi leverer filmen til jer i de formater I ønsker, og hjælper selvfølgelig også gerne med at lægge filmen på YouTube, skulle youtube konto ikke haves er vi selvfølgelig også behjælpelig med det

Udtalelse fra Svendsen Sport

"Nordahl Web & Design har assisteret os i forbindelse med lanceringen af vores Water Wolf undervandskamera, som anvendes af lystfiskere over hele verden. De har været dygtige til at imødekomme vores ønsker og har leveret et solidt og utrolig præsentabelt resultat."

Mads Grossel fra Svendsen Sport.

Udtalelse fra Lakefishing

"Da LakeFishing Denmark ønskede at prøve kræfter med promovering i form af en video, faldt valget naturligt på Nordahl Web & Design. Indenfor videoproduktion er Nordahl Web & Design en virksomhed man ikke kommer udenom og deres mange videoer er alle af høj kvalitet. Folkene bag er dygtige og deres viden uvurderlig i samarbejdet om vores film og ideer til samme. Det færdige produkt levede fuldt ud op til vores forventninger.

Tak for kampen, resultatet og ikke mindst fantastisk humør og tålmodighed. De bedste anbefalinger herfra"

Franz Bodum, indehaver af Lakefishing.