Om os

Vi har mange års erfaring indenfor markedsførings branchen og vi har gennem flere år arbejdet med kundekontakt, samt service og rådgivning. Derudover har vi flere specialeområder som f.eks. video produktion og grafisk brugervenlighed.
Samarbejdet med vores kunder er i højsædet hos os, da vi ved at slutresultatet bliver absolut bedst på den måde. Vi brænder for vores arbejde og vores kunder.

Vores vision

At kunne kigge et menneske i øjenhøjde, samt ikke love mere end vi kan holde er nogle af vores vigtigste værdier hos Nordahl Web & Design. Vi arbejder altid mod at simplificere løsninger samt processer for at netop alle kan være med. Hos Nordahl Web & Design sælger vi ikke hjemmeside løsninger med bagtanker. Du vil aldrig opleve skjulte gebyrer eller blive overrasket af noget der står med småt


Hvem er vi

Nordahl Web & Design er et nyetableret moderne medie web-bureau med fingeren på pulsen. Vi har igennem mange års erfaring i service og markedsførings branchen erhvervet os en solid viden om hvilke grundlæggende elementer der skal være i en solid markedsførings strategi. Derfor kan vi altid garantere en god sparring omkring effektiv markedsføring samt effektive ideer til yderligere eksponering.

Hvad kan vi

Vi er et stærkt og fagligt team der sidder klar til at hjælpe netop dig. Vi har stærk faglig baggrund samt stor forståelse for vores samarbejdspartners individuelle ønsker / behov. ”Gør hvad du er dytig til ” Dette princip fordeler vi arbejdsopgaver efter hos Nordahl Web & Design. Derfor er du som kunde hos Nordahl Web & Design altid sikker på at få den bedste faglige kompetence uanset hvilken opgave du skal have løst.